Αγιασμός & Απονομή 16 πτυχίων Cambridge στο Start Smart!

23 Σεπτεμβρίου 2015

Με πλήθος μαθητών και γονέων, παρουσία των καθηγητών και φυσικά της Διεύθυνσης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο καθιερωμένος αγιασμός στο μας, που συνεχίζει για 8η χρονιά την επιτυχημένη του πορεία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση του Δήμου Φυλής. Η διευθύντρια του Κέντρου, Ελένη Πετροπούλου, ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά με ακόμη περισσότερα πτυχία και παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την κα Έφη Θεοχάρη, ταμία του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου EUROPALSO που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση.

Η κα Θεοχάρη, που έδωσε το παρόν αντί του Προέδρου του EUROPALSO, κ. Γιώργου Ζηκόπουλου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το START SMART, για τις νέες τεχνολογίες που διαθέτει, για την πολύ ποιοτική δουλειά που γίνεται στις αίθουσές του, η οποία κάθε χρόνο πιστοποιείται με ISO, και έδωσε θερμά συγχαρητήρια για το ποσοστό 100% επιτυχίας (16 συμμετέχοντες) στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος το Μάιο το START SMART ήταν το μοναδικό Κέντρο στα Άνω Λιόσια που συμμετείχε στις απαιτητικές εξετάσεις του Cambridge, και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, επαίνους και διακρίσεις! Η κα Θεοχάρη, επίσης, τόνισε τη σημασία των εξετάσεων από τις μικρές τάξεις, διότι «δυναμώνουν» τους μικρούς μαθητές και τους ενεργοποιούν ακόμη περισσότερο για μάθηση και εξέλιξη, μέχρι την ώρα των επόμενων εξετάσεων στα μεγαλύτερα πτυχία. Αυτές οι εξετάσεις αποτελούν και τον έλεγχο που πρέπει να κάνουν οι γονείς στο Κέντρο που επέλεξαν για τις ξένες γλώσσες των παιδιών τους. Στον φετινό αγιασμό δόθηκαν στους τρεις νικητές ενός διαγωνισμού τα βιβλία όλης της χρονιάς! Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στο startsmart.gr, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Κέντρου, που αξίζει να επισκεφθεί κανείς για την λειτουργικότητα αλλά και την καλαισθησία της.

Κι επειδή το START SMART φημίζεται και για τις ποιοτικές του πολιτιστικές εξορμήσεις, την Τετάρτη 11/11 θα βρεθεί με μαθητές και γονείς στο θέατρο Badminton προκειμένου να παρακολουθήσει το περιζήτητο αγγλικό μιούζικαλ «MAMMA MIA», το οποίο σπάει τα ταμεία σε όλο τον κόσμο!

Δείτε ποιοι κέρδισαν τα βιβλία της χρονιάς!Εκδρομή του START SMART στα MINIONS!