Η Ελένη Καστάνη μάγεψε το Start Smart!

21 Νοεμβρίου 2016

Στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής θεατρικής παράστασης «Μόνο αν το πιστέψεις», βρέθηκαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, μαθητές και γονείς του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Start Smart» της Ελένης Πετροπούλου. Η πλατεία του θεάτρου «Αλίκη» ήταν πλημμυρισμένη από καταξιωμένους ηθοποιούς και τραγουδιστές λόγω της επίσημης πρεμιέρας του έργου που έγραψε η Κέλλυ Σταμουλάκη, η οποία υποδέχτηκε τους μαθητές με μεγάλη χαρά, αφού και πέρυσι το Start Smart είχε παρακολουθήσει την παράσταση του θιάσου της, «Πρίγκιπας & Φτωχός» με τον Τάσο Χαλκιά, που ήταν παρών και φέτος, ως θεατής.

Η Ελένη Καστάνη, ο Ορέστης Τρίκας και οι ηθοποιοί επί σκηνής, όλοι ένας κι ένας, έπαιξαν μοναδικά τους ρόλους τους και ερμήνευσαν κυριολεκτικά τα πρωτότυπα τραγούδια της παράστασης που συνέθεσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που ήταν κι αυτός παρών.

Οι μαθητές και οι γονείς του Κέντρου, από την τέταρτη σειρά, κοντά στη σκηνή, ταξίδεψαν με την όμορφη ιστορία του Τραμουντάνα και της Μάγισσας Χαρχάλας, και φώναξαν δυνατά στο φινάλε ότι όλα στη ζωή μας συμβαίνουν …«μόνο αν το πιστέψεις»! ')}

Καλεσμένοι και πάλι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!Οι μαθητές μας στο Σύνταγμα, βοηθοί στο “Εργαστήρι” (βίντεο)