Οι μαθητές του Start Smart αποθέωσαν το Mamma Mia!

12 Νοεμβρίου 2015

Οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Start Smart” της Ελένης Πετροπούλου στα Άνω Λιόσια, βρίσκονται πλέον στα 54 εκατομμύρια θεατών σε όλο τον κόσμο, που είδαν και λάτρεψαν τους χαρακτήρες, την ιστορία και βέβαια τη μουσική του αγγλικού μιούζικαλ Mamma Mia!

Τη συναρπαστική αυτή εμπειρία είχαν οι μαθητές του Κέντρου την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, αφού παρακολούθησαν από κοντά, στο Θέατρο Badminton, το παγκόσμιο φαινόμενο που ακούει στο όνομα Mamma Mia! με ζωντανή μουσική των ABBA!

Η ηλιόλουστη, χαρούμενη ιστορία που έπλασε η συγγραφέας Catherine Johnson και εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί αναδείχθηκε στο πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών και αποθεώθηκε από τους μαθητές την ώρα της παράστασης αλλά και στα προφίλ τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και μετά από αυτή, με τα καλύτερα σχόλια!

Η ιστορία ήθελε την παραμονή του γάμου της, μια κόρη να αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της, και η αναζήτησή της έχει ως αποτέλεσμα να φέρει πίσω στο νησί που επισκέφτηκαν πριν 20 χρόνια, τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της, τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της.

Τα διαχρονικά, αφηγηματικά τραγούδια των ABBA που αποτέλεσαν τον καμβά της ιστορίας (Mamma Mia, Dancing Queen, Take A Chance On Me, Money Money Money, The Winner Takes It All, Gimme! Gimme! Gimme!, Super Trouper, Knowing Me Knowing You, SOS, The Name Of The Game, κ.ά.), δένουν άρρηκτα με την υπόθεση, δημιουργώντας μία σαγηνευτική ιστορία αγάπης, έρωτα, χαράς, γέλιου, φιλίας, που ξεσηκώνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντάς τους «τη διασκέδαση της ζωής τους!»

Η Διευθύντρια Σπουδών Ελένη Πετροπούλου δήλωσε ενθουσιασμένη και για αυτή την παράσταση λέγοντας “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέραμε στους μαθητές μας άλλη μια παράσταση, άλλο ένα μαγικό και παράλληλο εκπαιδευτικό ταξίδι, αφού ήταν στα αγγλικά, με το πιο οικονομικό εισιτήριο και μάλιστα στις πρώτες σειρές του κατάμεστου από κόσμο θεάτρου Badminton, αλλά και το απόλυτο πάρτι ακόμα και μετά την παράσταση, αφού στο λεωφορείο που μετέφερε μαθητές και καθηγητές, ακουγόταν η μουσική της παράστασης, με όλους να τραγουδούν και να χορεύουν συνεχίζοντας το πάρτι!”.

Άρωμα Αγγλίας στις αίθουσες του Start Smart!10 & 11/12 τα επεισόδια με το “Start Smart” στο ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!