Ποιοι είμαστε

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ START SMART SCHOOL
  • Εμπιστευθείτε μας το παιδί σας σε εμάς και στο σχολείο μας επειδή:

    * Μετά από χρόνια συμμετοχής των μαθητών μας στις εξετάσεις του CAMBRIDGE, MICHIGAN, ESB & EUROPALSO, το ποσοστό επιτυχίας του κέντρου μας βρίσκεται σταθερά πάνω από το 98% σε όλα τα επίπεδα των πτυχίων!

    * Έχουμε επιλέξει για τα παιδιά σας τα ποιοτικότερα βιβλία από τον μεγαλύτερο εκδοτικό οίκο, την Burlington Books, που εκδίδει αποκλειστικά βιβλία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας από τις μικρότερες τάξεις έως τις προκαταρκτικές τάξεις junior έως τα ανώτερα επίπεδα στις τάξεις Proficiency καλύπτοντας τις εξετάσεις των Πανεπιστημίων Cambridge, Michigan, ESB κ.α.

    * Εδώ, παράλληλα με την κλασσική διδασκαλία και τους σύγχρονους μαθησιακούς τρόπους προσέγγισης των παιδιών, κάνουμε μάθημα με e-books (ηλεκτρονικά βιβλία), με διαδραστικούς πίνακες STARBOARD της HITACHI σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Cambridge αλλά και με σύχρονους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς που κάνουν το μάθημα διασκέδαση!

    * Δίνουμε στους μαθητές μας δωρεάν το ψηφιακό υλικό που δουλεύουμε στο Start Smart School – Eleni Petropoulou για χρήση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικείωση και καλύτερα αποτελέσματα στην ανάγνωση, το γραπτό καθώς και τον προφορικό λόγο!

    * Οι καθηγητές μας διδάσκουν αλλά και διδάσκονται συνεχώς, μέσα από σεμινάρια και ειδικά προγράμματα που γίνονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Για παράδειγμα, η Ms Mary το καλοκαίρι μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία (πρόγραμμα ενός μήνα) και η Ms Sia στην Γερμανία (πρόγραμμα ενάμιση μήνα).

    * Είμαστε, ειλικρινά, πολύ χαρούμενοι που “αλλάξαμε αιώνα στην εκπαίδευση”, όπως ήταν και το σλόγκαν μας το 2008, αφού το φροντιστήριό μας ήταν το ΠΡΩΤΟ που χρησιμοποίησε διαδραστικό πίνακα στα Άνω Λιόσια! Ευτυχώς, μετά ακολούθησαν και άλλα το παράδειγμά μας, και οι μαθητές όλης της περιοχής των Άνω Λιοσίων κέρδισαν από αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας!

    * Ξέρουμε ότι το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Έχει τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης. Γι’ αυτό πολλές φορές πραγματοποιούμε επαναληπτικά μαθήματα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το γονιό προκειμένου οι μαθητές μας να συνεχίσουν δυνατοί προς το στόχο τους, δηλαδή το πτυχίο τους!

    * Καταλαβαίναμε πάντα, πόσο μάλλον σήμερα, τις δυσκολίες στα οικονομικά του κάθε νοικοκυριού. Γι’ αυτό πάντα κάνουμε ειδικές τιμές σε άνεργους αλλά και εκπτώσεις στα αδέλφια, καθώς και στα παιδιά που επιλέγουν να διδαχθούν και δεύτερη ξένη γλώσσα. Έκπτωση κάνουμε και στους φίλους των μαθητών μας που εγγράφονται για πρώτη φορά αλλά και ανάλογη έκπτωση στους ίδιους μας τους μαθητές, για να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους!

    * Έχουμε στην πραγματικότητα, και όχι στα λόγια, ολιγομελή τμήματα! Πέρα από τους διαδραστικούς πίνακες, οι τάξεις μας διαθέτουν κλιματισμό και ανοιγόμενα παράθυρα που ανοίγουν σε κάθε διάλειμμα, για την αποφυγή μικροβίων.

    * Είμαστε το φιλικό φροντιστήριο της γειτονιάς που μπορείτε οποιαδήποτε ώρα να ρωτήσετε για την πορεία του παιδιού σας ή ότι μπορεί να σας απασχολήσει. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ είναι ότι εδώ στο Start Smart School – Eleni Petropoulou είμαστε η συνέχειά σας…