Όταν η μαθήτριά μας τραγούδησε με την Έλενα Παπαρίζου!

30 Απριλίου 2018
Την αγαπημένη της τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου συνάντησε την Τετάρτη το βράδυ στον Ρυθμό 949 η μικρή μαθήτρια του Start Smart School Δήμητρα Γαλανοπούλου, στην εκπομπή «Νύχτα στον Ρυθμό» της Ράνιας Κωστάκη, όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη και τραγούδησε ζωντανά με την μπάντα της μερικά από τα αγαπημένα της τραγούδια.
Η μικρή Δήμητρα που είναι μόλις 5,5 ετών έχει αδυναμία στην τραγουδίστρια. Έτσι, ο πατέρας της έστειλε μήνυμα στην εκπομπή ζητώντας να δουν από κοντά την Έλενα. Η πρόσκληση ήρθε λίγη ώρα μετά και η αντίστροφη μέτρηση για την συνάντησή τους το επόμενο βράδυ μόλις είχε αρχίσει.
Στο στούντιο η μικρή συνάντησε την τραγουδίστρια δίνοντάς της μάλιστα και ένα δώρο! Ήταν ένα αυτόγραφο από το 1990 με την Έλενα σε δυο φωτογραφίες όταν ήταν σε παιδική ηλικία και τον διάσημο τραγουδιστή από την Σουηδία, Pappa Dee. Τότε, η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη που είχε στον Pappa Dee όταν ήταν κοριτσάκι περιγράφοντας και ένα αστείο περιστατικό που είχε μαζί του.
Καθώς εκείνη έπαιζε έξω από το εστιατόριο των γονιών της στο Γκέτεμποργκ είδε τον Pappa Dee και έτρεξε, τον αγκάλιασε του είπε δυνατά «σ’ αγαπάω Pappa Dee!». Λίγο μετά η μικρή Δήμητρα είχε άλλη μια έκπληξη – ακόμη πιο μεγάλη – για την αγαπημένη της Έλενα! Μέσω του κινητού του πατέρα της ακούστηκε ένα μήνυμα από τον διάσημο Pappa Dee να χαιρετάει τη συγκινημένη πια Έλενα Παπαρίζου και να της τραγουδάει τη μεγαλύτερη επιτυχία του «The first cut is the deepest»! Η Ράνια Κωστάκη ευχαρίστησε τη μικρή Δήμητρα και τον μπαμπά της για την έκπληξη. Για την ιστορία, ο πατέρας της Δήμητρας Γιάννης Γαλανόπουλος στο παρελθόν παρουσίαζε τη ραδιοφωνική εκπομπή «Ποτέ Όπως Πριν» και σε μια τηλεφωνική συνέντευξη που είχε κάνει στην Έλενα Παπαρίζου το 2010, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει το αστείο περιστατικό με τον Pappa Dee όταν είχε ερωτηθεί ποιον καλλιτέχνη θαύμαζε όταν ήταν μικρό κορίτσι.
Έτσι, με την βοήθεια του διαδικτύου – και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες – ο πατέρας της Δήμητρας «εντόπισε» τον διάσημο μουσικό και τραγουδιστή στη Σουηδία και του ζήτησε ένα μήνυμα για την Έλενα Παπαρίζου, κάτι που τελικά ο Pappa Dee έκανε με μεγάλη του χαρά! Στο κλείσιμο μέσα σε αγκαλιές και χαμόγελα η Έλενα τραγούδησε με τη μικρή της θαυμάστρια τη μεγάλη της επιτυχία «Αν με δεις να κλαίω» κάνοντας όλο τον «Ρυθμό 949» να χειροκροτάει!

')}

Παγιδευμένοι οι μαθητές του Start Smart σε δωμάτια απόδρασης!Smarty, το τσακάλι! Το Κέντρο μας έχει πλέον μασκότ!